»  köszöntő
»  csapatunkról
»  névadónk
»  csapatnapló
»  Zsiga bá'

»  testvércsapatunk
»  alapítványunk
»  fenntartó testület

»  elérhetőségeink
»  foglalkozások rendje

»  érdeklődőknek

Támogassa csapatunk alapítványát adója 1%-ával!


Csapatnapló
2017
Márc. 4.fotók>>
Csapatkiránduláson jártunk szép, napos koratavaszi időben a Bakonyban. A Cserkész és kósza korosztály egy tájékozódási gyakorlaton vett részt és kismalacokkal is találkoztak. Közösen jártunk és játszottunk a Likas-kőnél, a Pápalátó-kőnél, és a Kőpince-forrásnál is, 33-an.
Febr. 25.
Kerületi küldöttgyűlésen öt vezető képviselte csapatunkat.
Febr. 24.fotók>>
Regős bált tartottunk a Tulipános iskolában, élő zenével, tánccal, játékkal és 55 cserkésszel.
Febr. 18.fotók>>
A 301. sz. csapat szerevezésében a Vértesben jártunk éjszakai túrán. Jeges, hideg gyalogoltunk 25km-t. A 16 résztvevőből nyolc kósza csapatunkból érkezett.
Febr. 11.fotók>>
A cserkész rajjal a Sokoróban kirándultunk heten. A fagypont körüli szeles időben, eleinte a sárral küzdöttünk, majd a hóesésben gyönyörködtünk.
Febr. 11.fotók>>
Országos cserkeszbálon vettünk részt Budapesten, 12 kószával, roverrel
Jan. 29.fotók>>
Farkasokkal a Szavai-csatornán korcsolyatúráztunk hárman. Kisbajcsról indulva, Vámosszabadi érintésével Dunaszeg magasságáig koriztunk 24 km-en át.
Jan. 20-21.fotók>>
Kószákkal a csapatotthonban töltöttük a péntek délután és estét. Játszottunk, beszélgettünk, filmet néztünk, majd másnap Eplénybe mentünk, ahol az Álmos-hegy környékén kirándultunk és szánkóztunk. Pénteken 14, szombaton 9 kószával.
Jan. 8.fotók>>
Kerületi kiscserkész kalóznapon jártunk Szombathelyen. Készültek távcsövek, szemkötők és más kalózos tárgyak, volt kincskeresés, kalózavatás játékok és így tovább. A csapatból 10-en vettünk részt 
     
 
© 1990-2017 Morajlás Holding.   ::  ® Minden jog fenntartva.   ::  impresszum   ::  design by MorajWeb & WaszilSoft